Omet navegació

On s'escriuen les fórmules a eXe?

Escriure fórmules a l'àrea de treball

A eXe les fórmules s'escriuen directament al text de l'àrea de treball i no s'ha d'utilitzar el botó que porta l'editor.

Mentre escrivim el text i les fórmules a l'àrea de treball, estem en mode edició, en aquests moments no podem veure com queda la nostra fórmula, ni si està ben feta, ja que el que veiem és el codi que escrivim. Per poder visualitzar-la correctament haurem de prémer el botó Fet que tenim a la part inferior esquerra de l'editor: Hecho. Així doncs, haurem d'anar alternant entre el mode edició i mode de visualització del text.

Copiar i enganxar fórmules

Un dels errors més freqüents es produeix a l'hora de copiar i enganxar fórmules. Llegeix atentament aquesta secció per evitar problemes.

Quan copiem text d'una pàgina d'Internet, juntament amb el text que volem, se sol copiar una gran quantitat d'especificacions del format amb què va ser escrit (tipus de lletra, mida, color, etc.), això gairebé sempre interfereix amb allò que volem fer i en el cas de les fórmules poden arribar a no funcionar. Si copiareu i enganxeu codi al vostre propi document d'eXe us recomanem que no ho feu directament, sinó utilitzant el botó que hi ha a la barra de l'editor  Pegar sin formato que permet alternar entre enganxat amb format i sense. Per enganxar fórmules, aquest botó ha d'estar activat. De forma alternativa es pot fer servir la combinació de tecles Control + Majúscules + V.

Creat amb eXeLearning (Finestra nova)